1.10.2006 г., 9:57 ч.

Кърваво 

  Поезия
654 0 12
Кърваво......




Кървавочервени рози......

За кръвнина и мъст?

За гроб ли?

За любов?

...Или за красота?

...........................

-Вземи си, чедо!

-Късах ги на сутринта......



ЧАР...01.10.06

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??