22 ene 2012, 21:39

Кървяща тишина 

  Poesía » Otra
628 0 7

Днес

тишината кърви

и е тежка

като камък на шия!

Суховей в празни очи

рони душата

до няма пустиня.

Думите - свити.

Мълчат.

Безсилни, като съчки изгарят…

 

Господи,

камък да бях!!!

Да не виждам

как рожби в чужди земи

като свещици

изтляват…

© Лъки Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??