Днес
тишината кърви
и е тежка
като камък на шия!
Суховей в празни очи
рони душата
до няма пустиня.
Думите - свити.
Мълчат.
Безсилни, като съчки изгарят…
Господи,
камък да бях!!!
Да не виждам
как рожби в чужди земи
като свещици
изтляват…
© Лъки Все права защищены