22.01.2012 г., 21:39 ч.

Кървяща тишина 

  Поезия » Друга
629 0 7

Днес

тишината кърви

и е тежка

като камък на шия!

Суховей в празни очи

рони душата

до няма пустиня.

Думите - свити.

Мълчат.

Безсилни, като съчки изгарят…

 

Господи,

камък да бях!!!

Да не виждам

как рожби в чужди земи

като свещици

изтляват…

© Лъки Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??