12 abr 2014, 23:21

Късен час 

  Poesía » De humor
636 0 0

Късен час

 

Не съм дошъл да прося милостиня

в този късен час.

Дошъл съм,

защото ви обичам аз.

 

Не ме мислете за пиян,

аз не пия,

опиянен съм от любов и захлас.

Погледна ли ви, свят ми се завива,

даже и без глътчица ракия.

 

Вижте мойте дрипи -

кърпя ги с години,

но сърце тупти

силно в моите гърди.

 

Не съм дошъл да прося милостиня

в този късен час.

Дошъл съм, защото не мога

да живея аз без вас.

© Бети Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??