Слушай,слушай, пич,вица:
С мен ходи яка девица.
Шоуто почва оттука-
аз съм егати боклука!
Пък за девойката млада
явно съм първа награда.
Какъв съм,всеки знай-
гад,та се не трай!
Вечно съм паднал в киреча.
В туй твърдо нямам предтеча!
Честно, с моето пиене
пръв съм в списък за биене.
Често сменям мадамите.
По-често и от пижамите.
Ей, с какви думи ги хуля...
Все едно орехи бруля!
А пък девойчето бело
даже не е и от село!
Вицът стана анекдот:
Ударих жокер в тоз живот.
Няма такваз комбинация
в изстрадалата ни нация:
най-долният пропаднал тип
с женица супер,даже ВИП.
Съдбата няма тук намеса...
Късмет и шанс- и те къде са?
С туй трябва да се примирите,
да легнете и се наспите!
© Георги Янков Todos los derechos reservados