15.03.2023 г., 8:34 ч.

Късметлия 

  Поезия » Хумористична
145 0 0

Слушай,слушай, пич,вица:

С мен ходи яка девица.

Шоуто почва оттука-

аз съм егати боклука!

 

Пък за девойката млада

явно съм първа награда.

Какъв съм,всеки знай-

гад,та се не трай!

 

Вечно съм паднал в киреча.

В туй твърдо нямам предтеча!

Честно, с моето пиене

пръв съм в списък за биене.

 

Често сменям мадамите.

По-често и от пижамите.

Ей, с какви думи ги хуля...

Все едно орехи бруля!

 

А пък девойчето бело

даже не е и от село!

Вицът стана анекдот:

Ударих жокер в тоз живот.

 

Няма такваз комбинация

в изстрадалата ни нация:

най-долният пропаднал тип

с женица супер,даже ВИП.

 

Съдбата няма тук намеса...

Късмет и шанс- и те къде са?

С туй трябва да се примирите,

да легнете и се наспите!

 

 

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??