20 oct 2012, 11:50

Късно 

  Poesía » Versos blancos
526 0 1

 

прегръщам те само някъде далече

където късния следобед

между утре и вчера закъснява,

или пък ти закъсняваш, или аз

закъснявам?

късни целувки кънтят във ума ми

и изцапани думи помежду ни са пак

промъкват се мигове

часове и хиляди вечности

в паузата между твоя поглед и моите

закъснели рими

пак някой закъснял е но брои ли се

щом другият също закъснява

и болките броят ли се

или те винаги точни са и дошли са навреме?

© Пламена Недялкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??