2 jul 2017, 20:54

Късно 

  Poesía » Versos blancos
625 0 0

Вчера беше хубав ден

имах всичко, бях решен,

че от този ден няма да съм мен.

Промяната усетих даже

и липсата от твоето лице

не чувствах даже.

Днес обаче станах късно

и наругах света мръсно,

че часовника ми звънна късно,

а теб те няма, защото сетих се аз късно.

 

© п Todos los derechos reservados

-

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??