Вчера беше хубав ден
имах всичко, бях решен,
че от този ден няма да съм мен.
Промяната усетих даже
и липсата от твоето лице
не чувствах даже.
Днес обаче станах късно
и наругах света мръсно,
че часовника ми звънна късно,
а теб те няма, защото сетих се аз късно.