2.07.2017 г., 20:54 ч.

Късно 

  Поезия » Бели стихове
608 0 0

Вчера беше хубав ден

имах всичко, бях решен,

че от този ден няма да съм мен.

Промяната усетих даже

и липсата от твоето лице

не чувствах даже.

Днес обаче станах късно

и наругах света мръсно,

че часовника ми звънна късно,

а теб те няма, защото сетих се аз късно.

 

© п Всички права запазени

-

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??