7 dic 2007, 9:58

Късно разбрах 

  Poesía » Filosófica
561 0 7

Обърках се.

Безпосочна съм

от насрещния вятър,

духащ в крилете ми,

от поройния дъжд,

заличаващ пътеката,

от унищожителни навици,

от предразсъдъци,

от изпитанията на времето,

от истини тъжно ненужни

на никого.

Късно разбрах...

Не губи пътя,

нека си лаят кучета!

© Галя Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??