7.12.2007 г., 9:58 ч.

Късно разбрах 

  Поезия » Философска
608 0 7

Обърках се.

Безпосочна съм

от насрещния вятър,

духащ в крилете ми,

от поройния дъжд,

заличаващ пътеката,

от унищожителни навици,

от предразсъдъци,

от изпитанията на времето,

от истини тъжно ненужни

на никого.

Късно разбрах...

Не губи пътя,

нека си лаят кучета!

© Галя Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??