31 ene 2012, 20:41

Късо 

  Poesía » De amor
798 0 10

Между нас - милиметър дихание

и нощта, мека като масло.

Разтопено е разстоянието

на молекулярно ниво.

 

 

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??