31.01.2012 г., 20:41 ч.

Късо 

  Поезия » Любовна
799 0 10

Между нас - милиметър дихание

и нощта, мека като масло.

Разтопено е разстоянието

на молекулярно ниво.

 

 

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??