28 nov 2009, 13:47

Кюртирах сърцето! 

  Poesía » De amor
679 0 1

Абортирах в душата си,
кюртирах прилежно сърцето.
Премахнах и времето,
и чувствата, и детето.



Проиграх те на хазард,
Заложих (пак на грешното число)!
На минус сърце и душа съм.
Прости било и небило!

 
Разбих в стената времето,
събрах отломките и ги подпалих,
зарових си сълзите...
Умрях! Но все за тебе жалих!


И някак превърнах мечтите си
в жалки морфеми, в празно легло...
Ограбих, изхвърлих душата си.
Сърцето заточих да бъде само!

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Незабравимо!!!
    Идеално!!!
    Съвършено!!!

    И благодаря за твой коментар-Приказно!,на едно мое стихотворение!!!
    Зарадвах се!!!
Propuestas
: ??:??