14 jul 2018, 17:53

"Л" като... 

  Poesía » Otra
399 5 10

Об(л)ичам се в несигурния миг

и здраво стягам със въздишки

обувките на палавия вик –

емоциите носят своите каишки.

 

Готова съм за срещата си с Теб.

Такава съм, каквато ме очакваш.

С това очакване си все зает

и нищо друго не ти трябва.

 

Минава вятър време и разбърква

вълнението в песента на кръговрата.

Приижда и отдръпва се брегът –

солта отдавна ходи по водата…

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??