28 may 2008, 15:33

Лабиринт 

  Poesía
571 0 13
       Лабиринт


Шепот на въздишка -
между отмерено
и стройно вдишване.
Онемяло отсъствие
в очите -
лабиринт.
Цигулка в мрака.
Сам си тръгна цигуларят.
Ръцете ми те търсят
в нечие присъствие...

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??