28.05.2008 г., 15:33 ч.

Лабиринт 

  Поезия
572 0 13
       Лабиринт


Шепот на въздишка -
между отмерено
и стройно вдишване.
Онемяло отсъствие
в очите -
лабиринт.
Цигулка в мрака.
Сам си тръгна цигуларят.
Ръцете ми те търсят
в нечие присъствие...

© Иванка Гичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??