May 28, 2008, 3:33 PM

Лабиринт 

  Poetry
573 0 13
       Лабиринт


Шепот на въздишка -
между отмерено
и стройно вдишване.
Онемяло отсъствие
в очите -
лабиринт.
Цигулка в мрака.
Сам си тръгна цигуларят.
Ръцете ми те търсят
в нечие присъствие...

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??