21 oct 2006, 21:11

Лабиринт от чувства 

  Poesía
668 0 10

Като пленница на страшно заклинание,

сърцето мое в стъклено кълбо държиш,

крадеш от мен вяра, разум и съзнание

и живота ми спокоен искаш да смутиш.

В лабиринт от чувства тайно ме въвлече,

разбуди и забравената ми първичност

да спя спокойно нощем аз не мога вече,

изгаряш страстно заспалата ми личност.

Изгубена се лутам, пътят не намирам

сякаш е направен без изход той за мен,

чувствата в него ме карат да не виждам,

а страшно заклинание държи ме в плен!

© Людмила Нилсън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??