23 nov 2006, 20:47

Ледена Празнота 

  Poesía
981 0 4

Поглеждам те в очите,
но в тях виждам само празнота.
Търся любовта ти,
но намирам само вледенена самота.

Търся те в сенките човешки,
в клоните на ореховите дърва.
Но не намирам нито теб,
нито твоята душа.

И отчаяна отново се обръщам
и продължавам да вървя,
но сърцето иска да се върне
и да разтоипи тази самота.

Обръщам се и те поглеждам,
но ти извърташ глава,
и с полувин уста ти шепна
"Ела...последвай ме...сега!"

Решаваш че не искаш любовта ми,
обръщаш се и поемаш по своята пътека.
Избра си да си сам,така ли?
Тогава нищо повече не мога да направя.

И дълго гледах те как си заминаваш
и дълго плаках за това,
че остави ме сама,
че предпоче да се скиташ сам без душа.

Мина много врема,
една година изтече ей така,
но аз все още те обичам
и все още имам мъничка надежда.

Но край до тука беше,
не искам повече да ти се моля,
и нека само приятелството
остане да тлее в нашите сърца...

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??