2 dic 2011, 9:58

Ледена стъпка 

  Poesía
422 0 5

И пак се спусна вечерта,
захлупила природно було.
Картина страстна очерта,
изпръхнала следа по чудо.

А непринудената ми заблуда
се блъсна в похотни стенания.
Заключи се във свят изгубен.
Бе окована от терзания.

© Симеон Пенчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??