23 jul 2008, 0:43

Лека нощ, моя любов... 

  Poesía » De amor
645 0 5

Лека нощ, притварят се очите,

прегърнати сме нежно аз и ти...

Усмивката при нас заспива,

животът си отива, сбъдвайки мечти...

Косите ми на хладното ти рамо

пак те упояват със своя аромат,

блажена е нощта с любов за двама,

щастлива съм със теб на този свят!

© Елена Калчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??