Лека нощ, притварят се очите,
прегърнати сме нежно аз и ти...
Усмивката при нас заспива,
животът си отива, сбъдвайки мечти...
Косите ми на хладното ти рамо
пак те упояват със своя аромат,
блажена е нощта с любов за двама,
щастлива съм със теб на този свят!
© Елена Калчева Всички права запазени