27 mar 2011, 18:09

Лекувам се 

  Poesía
487 0 6

Лекувам се

със боров аромат -

сърцето си

лекувам

от съмнения,

неверие,

рани

и предателства,

непожелано примирение,

от слабост

и житейска тъмнина.

На бор ухае истината

и връща в мене

невинността на

чистотата.

Лекувам се

със вечността.

© Кирилка Пачева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??