27.03.2011 г., 18:09 ч.

Лекувам се 

  Поезия
486 0 6

Лекувам се

със боров аромат -

сърцето си

лекувам

от съмнения,

неверие,

рани

и предателства,

непожелано примирение,

от слабост

и житейска тъмнина.

На бор ухае истината

и връща в мене

невинността на

чистотата.

Лекувам се

със вечността.

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??