Mar 27, 2011, 6:09 PM

Лекувам се 

  Poetry
488 0 6

Лекувам се

със боров аромат -

сърцето си

лекувам

от съмнения,

неверие,

рани

и предателства,

непожелано примирение,

от слабост

и житейска тъмнина.

На бор ухае истината

и връща в мене

невинността на

чистотата.

Лекувам се

със вечността.

© Кирилка Пачева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??