21 dic 2007, 16:23

лелеян миг 

  Poesía » De amor
742 0 18

 

здрач
някъде танго звучи
към теб посягам
трепваш
и ръка подаваш
надежда в очите ни искри
усещане за допир
едва прегръдка
целувка плаха
като повей
най-накрая
дълго търсения
вътрешен
покой
топлота сияеща
над нас вали
лелеян миг

докосваме се
с мисли


 

© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??