21.12.2007 г., 16:23 ч.

лелеян миг 

  Поезия » Любовна
741 0 18

 

здрач
някъде танго звучи
към теб посягам
трепваш
и ръка подаваш
надежда в очите ни искри
усещане за допир
едва прегръдка
целувка плаха
като повей
най-накрая
дълго търсения
вътрешен
покой
топлота сияеща
над нас вали
лелеян миг

докосваме се
с мисли


 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??