29 abr 2023, 0:24

Лет 

  Poesía » Canción de autor
332 0 0

 О, седейки с кръстосани крака върху жълто тютюнево листо,

държа лилавото цвете, което ужили ръката ми,

летях над палмите, давещи се в дъжда, огънати от силните ветрове,

и като смачках смокините, направих вино.

© Филип Йовановски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??