29.04.2023 г., 0:24 ч.

Лет 

  Поезия » Авторска песен
325 0 0

 О, седейки с кръстосани крака върху жълто тютюнево листо,

държа лилавото цвете, което ужили ръката ми,

летях над палмите, давещи се в дъжда, огънати от силните ветрове,

и като смачках смокините, направих вино.

© Филип Йовановски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??