Apr 29, 2023, 12:24 AM

Лет 

  Poetry » Authors song
334 0 0

 О, седейки с кръстосани крака върху жълто тютюнево листо,

държа лилавото цвете, което ужили ръката ми,

летях над палмите, давещи се в дъжда, огънати от силните ветрове,

и като смачках смокините, направих вино.

© Филип Йовановски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??