23 dic 2016, 12:20

Летата, които... 

  Poesía » De amor
416 0 5

Тази зима не е за сбогуване...

Затворена нека остане вратата.

Леглото и то – не е за нощуване.

Знаеш, животът е толкова кратък...

 

Нека до късно грее камината.

Нека затрупа прага снегът.

Да побеляват пътеки неминати.

У дома да е Лятото – навънка студът!

 

 

Пожелавам ви светли Коледни и Новогодишни празници!

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??