23.12.2016 г., 12:20 ч.

Летата, които... 

  Поезия » Любовна
420 0 5

Тази зима не е за сбогуване...

Затворена нека остане вратата.

Леглото и то – не е за нощуване.

Знаеш, животът е толкова кратък...

 

Нека до късно грее камината.

Нека затрупа прага снегът.

Да побеляват пътеки неминати.

У дома да е Лятото – навънка студът!

 

 

Пожелавам ви светли Коледни и Новогодишни празници!

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??