Dec 23, 2016, 12:20 PM

Летата, които... 

  Poetry » Love
418 0 5

Тази зима не е за сбогуване...

Затворена нека остане вратата.

Леглото и то – не е за нощуване.

Знаеш, животът е толкова кратък...

 

Нека до късно грее камината.

Нека затрупа прага снегът.

Да побеляват пътеки неминати.

У дома да е Лятото – навънка студът!

 

 

Пожелавам ви светли Коледни и Новогодишни празници!

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??