Какво, че пак вали,
нали е летен дъжд!
Насам - натам върти,
набързо влюбен мъж.
Какво, че пак вали,
нали е топъл дъжд!
Любов, копнеж, искри
за малко и веднъж.
Какво, че пак вали,
желан е този дъжд!
Но ти помни, помни
дъждът и онзи мъж.
© Хари Спасов Todos los derechos reservados