4 oct 2023, 14:15

Изгрев в розово ми свири 

  Poesía
144 2 2

Морски влюбени куплети

пак на сушата редя,

вътре е морето, свети

с розовата резеда.

 

Изгрев в розово ми свири

върху бриза позаспал

и небесните потири

пълни с огън засиял.

© Милена Френкева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??