Oct 4, 2023, 2:15 PM

Изгрев в розово ми свири 

  Poetry
148 2 2

Морски влюбени куплети

пак на сушата редя,

вътре е морето, свети

с розовата резеда.

 

Изгрев в розово ми свири

върху бриза позаспал

и небесните потири

пълни с огън засиял.

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??