4 окт. 2023 г., 14:15

Изгрев в розово ми свири 

  Поэзия
140 2 2

Морски влюбени куплети

пак на сушата редя,

вътре е морето, свети

с розовата резеда.

 

Изгрев в розово ми свири

върху бриза позаспал

и небесните потири

пълни с огън засиял.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??