28 jun 2024, 9:25

Летен възторг 

  Poesía
162 1 2

Погледни, щом се раждат звезди

ще са вътре, дълбоко и в нас

ще засветят – щастливи следи

на любов и в безкрайния час,

 

разширен от мига до екстаз,

и копнежът спирален върти,

колко влюбен си, колкото аз,

и възторгът ни с летни черти.

© Милена Френкева Todos los derechos reservados

"Не заспивай, когато умират звезди..."
Димитър Точев
Ами - да, не заспивам. Днес умират звезди
и небето е свило клепачи.
Нямам нищичко друго. Имам само сълзи, ...
  1791  22  27 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??