Погледни, щом се раждат звезди
ще са вътре, дълбоко и в нас
ще засветят – щастливи следи
на любов и в безкрайния час,
разширен от мига до екстаз,
и копнежът спирален върти,
колко влюбен си, колкото аз,
и възторгът ни с летни черти.
© Милена Френкева All rights reserved.