25 ene 2009, 13:21

Лети! 

  Poesía » Filosófica
456 0 3


Къде са мислите за бъдните потоци,
зареяни в душата ти безспир?
Намери ли свещените пророци,
които молят се за търсения мир?
Полази ли по тялото ти тръпка,
насечена от думите спонтанни?
Направи ли в душата си отстъпка
от мислите, премерени и ранни?

Полети, приятелю, недей да чакаш,
на своята утеха полети.
Когато мисълта ти тиха стане,
едва тогава на нозете си стъпи!

© Нико Ников Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??