28 mar 2008, 7:54

Лицемери 

  Poesía » De amor
1079 0 1

Заобиколен от лицемери,
той търсеше еднакъв...
Но очите запустели:
"Шанс останал ли е някакъв?"

 

Крачи, крачи и не спира,
срещу вятъра вървеше,
нещо много го фрустрира,
но момчето си мълчеше.

 

Изражението на лицето
издаваше какво го мъчи.
Някой наранил сърцето,
а то се бори и се гърчи.

© Май Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??