28 мар. 2008 г., 07:54

Лицемери 

  Поэзия » Любовная
1053 0 1

Заобиколен от лицемери,
той търсеше еднакъв...
Но очите запустели:
"Шанс останал ли е някакъв?"

 

Крачи, крачи и не спира,
срещу вятъра вървеше,
нещо много го фрустрира,
но момчето си мълчеше.

 

Изражението на лицето
издаваше какво го мъчи.
Някой наранил сърцето,
а то се бори и се гърчи.

© Май Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??