14 jun 2009, 18:33

Лицето ми в чашата... 

  Poesía » De amor
598 0 0





Често се взирам в масата
 и често се питам "Защо?".
Ти често посягаш към чашата...
Не ти ли стига наш'то гнездо?!



В очите ти крещи пиянството,
в гърдите ти робува топлина...
И сякаш чувствата ти са отминали 
и са се превърнали в на алкохола светлина...
 

 


Виж ме! Аз все още съм старата,
аз все още живея за теб...
И макар да не виждаш лицето ми в чашата,
аз съм там... Близо. До теб!

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??