5 may 2009, 22:14

Липса. Нужда. Празнота. 

  Poesía » De amor
729 0 2

107 дни откакто станах сянка.

107 нощи сълзи идват вместо сън.

Самотата стана ми по мярка

и пак тъжно заваля навън.


Съзнанието ми заспа тогава,

когато ти без обяснение избяга.

Лунен лъч спомени отвява

и мириса на люляк пак довява.


Поредна утрин будя се без смисъл

и забравила, че теб те няма вече,

минава ми красива мисъл,

но отлита бързо и болезнено далече.


Прости, ако съм можела тогава

с устни, думи да те задържа.

Лудост е, умът ми ме предава,

болка е, и дълго ще ранява.

© Симона Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??