Липсва ли ти гласът ми, че звъниш от непознати номера?
Липсва ли ти звукът ми, когато казвам: “Моля?”.
Липсвам ли ти аз като жена, а не като любовница?
Усещам, че ти липсвам по начина, по който казваш: “Кой е?”.
Усещам, че ти липсвам по въздишката, преди да затвориш.
И ти ми липсваш, но нямам смелост да го кажа, дори на себе си.
Липсваш ми, а не зная как да го покажа,
как да не те изгубя повече, отколкото сега.
Липсваш ми...
© Валиша Todos los derechos reservados