Feb 16, 2010, 8:26 PM

Липсваш... 

  Poetry » Other
1202 0 0

Липсва ли ти гласът ми, че звъниш от непознати номера?

Липсва ли ти звукът ми, когато казвам: “Моля?”.

Липсвам ли ти аз като жена, а не като любовница?

Усещам, че ти липсвам по начина, по който казваш: “Кой е?”. 

Усещам, че ти липсвам по въздишката, преди да затвориш.

И ти ми липсваш, но нямам смелост да го кажа, дори на себе си.

Липсваш ми, а не зная как да го покажа,

как да не те изгубя повече, отколкото сега.


Липсваш ми...

© Валиша All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??