19 feb 2013, 23:49  

Липсваш ми... 

  Poesía » De amor
685 0 0

Липсваш ми...

тебе търся нощ и ден...

Липсваш ми...

искам пак да си до мен...

Липсваш ми...

всяка вечер теб сънувам...

Липсваш ми...

искам пак твоите устни

да целувам...


© Дани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??